fw-1

DEVIRUSARE

- scanare si curatare de virusi

Service calculatoare in Timisoara cu deplasare la domiciliu/sediul firmei. Daca nu ajungem in 60 de minute, NU PLATESTI.

Cel mai rapid mod de a ne contacta este formand numarul de telefon alaturat.

 • Recuperari date

  - recuperam poze si documente de pe HDD, USB stick

  50 lei
 • Instalare sistem de operare

  - instalam Windows 7, Windows 8.1

  60 lei
 • Devirusare

  - scanam calculatorul si il curatam de virusi

  70 lei
 • Configurare Internet Wireless

  - iti configuram router-ul ca sa ai acces la internet

  30 lei
 • Migrare de pe HDD pe SSD

  - migram sistemul de operare si aplicatiile tale de pe HDD vechi pe SSD

  100 lei

Vanzare echipamente IT – www.pcrefurbished.ro

Cel mai rapid mod de a ne contacta este formand numarul de telefon alaturat.

Service calculatoare in Timisoara cu deplasare la domiciliu sau sediul firmei.

Servicii IT pentru care ne poti contacta.

Instalare Windows

instalare-windows-8-pc-refurbishedMai intai iti salvam datele existente (documente, poze, arhive), apoi instalam versiunea de Windows pe care o doresti. Nu plecam pana nu iti instalam driverele, programele de calculator de baza si iti configuram conexiunea la internet.

Devirusare calculatoare, laptop-uri

scanare-virusi-servicii-timisoara-pc-refurbishedVirusii pot produce daune ireparabile sistemului de operare de pe calculatorul sau laptop-ul dumneavoastra. In plus, daca ai calculatorul virusat, este esential sa nu iti pierzi fisierele importante.

Recuperare date

Recuperarea de documente, fotografii, arhive si alte fisiere pierdute este posibila atat pentru datele sterse din calculator, precum si de pe dispozitivele de stocare portabile, precum hard disk portabil, USB stick, card memorie.

Instalare programe de calculator

Verificam ca pasii instalarii programelor sa fie executati fara erori si ca resursele sunt alocate eficient. In acelasi timp, prevenim conflictele cu alte programe, verificam compatibilitatea cu versiunea ta de Windows si configuram functionalitatile principale.

Migrare de pe HDD pe SSD

Migram sistemul tau de operare (incepand cu Windows XP) de pe HDD-ul vechi pe SSD. Vei putea continua lucrul rapid, fara a fi necesara reinstalarea sistemului de operare pe noul hard disk SSD. 

Vanzare echipamente IT

Prin magazinul online www.pcrefurbished.ro comercializam componente calculator, accesorii, periferice, laptop-uri, calculatoare, servere, workstation-uri, antivirusi. Poti achita cash la livrare, online cu cardul sau in rate direct pe site. De asemenea, majoritatea produselor au GARANTIE PE VIATA.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj